Detailing – Auto Kraus Garage Plzeň – Jih

DETAILING

DETAILING je absolutně důkladné a šetrné čištění automobilu, renovace a obnovení vlastností laku s následným leštěním a konzervací voskováním. Cílem DETAILINGU je dosažení dokonalé čistoty a lesku v každém detailu automobilu.

Detailingové služby Auto Kraus Garage DETAILING

Naše firma “Auto Kraus Garage” provádí zejména kompletní detailingové služby pro osobní i dodávkové automobily – kosmetika pro Vaše auto. Zaměřujeme se na renovace a leštění auto-laků, čištění interiérů, renovaci plastových světlometů i kompletní dezinfekci interiérů automobilů včetně klimatizací.

Mezi naše detailingové služby patří zejména – renovace světlometů. Na této Škodě Fabia, už zajisté byla zapotřebí. Vozidlu tak zašlá světla kazila vzhled, a také byla velmi snížena jejich účinnost za tmy. A to není pro cestující zcela bezpečné. Nyní se vozidlo opět rozzářilo a majitel může bezpečně a s jistotou jezdit ať už ve dne, či noci. Pokud také přemýšlíte o renovaci světlometů a jejich opětovnému rozzáření. Jste zde na správném místě!

Další naší poskytovanou službou v detailingu automolilů je leštění autolaků. Leštění autolaků provádíme za účelem oživení a obnovéní vzhledu automobilu a pro vytvoření ochrany laku proti povětrnostním vlivům. Renovace autolaků leštěním. Jednokrokové leštění vozidla a následně zbavení se defektů laku a to byl náš hlavní detailingový cíl práce.

Naše TOP Detailingová služba: Čištění interiérů automobilů s maximální detailní precizností pro dosažení vzhledu a stavu nového vozu. Veškeré čištění interiérů aut provádíme s maximálním důrazem na dobře odvedenou práci pro plnou spokojenost zákazníka. Zaměřujeme se na nejmenší detail, spáru, či prolis v interiéru. Čistíme důkladně a upřednostňujeme kvalitu před kvantitou. Protože spokojený zákazník je naše radost.

Detailing – Auto Kraus Garage Plzeň – Jih

Detailingové služby: Auto Kraus Garage DETAILING Plzeň – Jih. Čištění interiérů automobilů, renovace světlometů, leštění autolaků, Detailing – Auto Kraus GARAGE Plzeň. Veškeré služby provádíme s maximálním důrazem na dobře odvedenou práci a spokojenost zákazníka. Práci kolem aut miluji, a to je přesně to, proč to odvádíte na sto procent s důrazem na detail. Když svoji práci odvedete k dokonalosti….. radost z výsledku je veliká na obou stranách ! Vždy je pro mne naprosto klíčová vaše důvěra, kterou ve mne vkládáte, abych se vám mohl postarat o vašeho plechového miláčka, kterého mi svěříte do péče. Děkuji předem za Vaši důvěru, Jan Kraus – majitel detailingové firmy.